Chemia w produktach spożywczych-tajemnicze E
Przedział wiekowy
pow. 16
Limit miejsc
15
Forma
prezentacja
Prezentacja pokazująca jakie substancje chemiczne można znaleźć się w Twoim jedzeniu, jak odczytywać etykiety produktów spożywczych, czy wszystkie substancje chemiczne stosowane w żywności są szkodliwe. Pokaz prostych doświadczeń, jak domowymi sposobami wykryć niektóre związki chemiczne w produktach spożywczych. Pytania i wymiana doświadczeń na temat związków chemicznych w w produktach spożywczych.
Lokalizacja
Wydział Kształtowania Środowiska i Rolnictwa, Katedra Chemii, Plac Łódzki 4, sala 110, I piętro
Terminarz
-
26 września
-
10:00 - 11:30brak miejsc
-
12:00 - 13:30brak miejsc
-
Aby dokonać rezerwacji należy zalogować się do systemu.
Organizator zastrzega sobie prawo do zmian w programie.