Magiczne sztuczki z żywnością w roli głównej

Przedział wiekowy 6-9
Limit miejsc 12
Forma warsztaty

W programie warsztatów przewidziano kilka sztuczek, jak ustrzec się przed „chemią na talerzu”, czyli pokaz propagujący zdrowe odżywianie wśród młodego pokolenia. Wszystko pokażemy, opowiemy, a na koniec wspólnie stworzymy wyjątkowe dzieła, jak na przykład truskawkowego węża, tęczowe pisanki, wesołe biedronki czy czekoladową laurkę! Z A P R A S Z A M Y, by bawiąc - uczyć, a ucząc - bawić! Zmień chemię na jedzenie, bo warto!

Lokalizacja Wydział Nauki o Żywności, Katedra Towaroznawstwa i Badań Żywności, ul. Heweliusza 6, sale 112, 100, 101

Terminarz

  • 26 września

    • 13:15 - 14:15
      brak miejsc
    • 14:30 - 15:30
      brak miejsc